Ambachtelijk ijs ter ere van 5-jarig jubileum

Ter gelegenheid van ons vijfjarig jubileum stonden wij dinsdag 9 september 2014 op het campusplein met een leuke verrassing: ambachtelijk ijs! Veel belangstellenden kwamen af op het vrolijk gekleurde parasolletje met daaronder een luxe ijskar. Twee heerlijke smaken, banaan en vanille, werden geserveerd. Aan het begin een grauwe ochtend, maar in de loop van de middag een heerlijk schijnend zonnetje dat zorgde voor een overvol plein. Ook Advalvas had ons gespot en wijdde dit nieuwsbericht aan de actie.

jublileumDe geïnteresseerden konden een ijsje scoren door twee vragen te beantwoorden: “Wat weet jij over ISA?” en “Wat verwacht jij van ISA?” Wij ontvingen nogal uiteenlopende en inspirerende antwoorden. “Goed bezig!!!” en “ISA geeft een stem aan de wensen van minderheden. Bedankt!” zijn enkele voorbeelden.

Sommige studenten hadden nog nooit van ISA gehoord en waren verbaasd dat wij bestonden. We legden aan de geïnteresseerden uit wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij graag willen bereiken middels onze projecten. Leuke en boeiende gesprekken met verschillende mensen van uiteenlopende levensbeschouwingen maakten dat wij elkaar écht leerden kennen. Er waren ook nog wat ongewone gebeurtenissen die soms even schrikken waren. Zo kwamen er enkelen langs met de vraag: “Zijn jullie van ISIS?!” Onze reactie: “Nee, wij zijn van ISA, met een A!”

Wij hebben niet alleen gepraat en gelachen, er hebben zich ter plekke ook heel wat nieuwe leden aangemeld al-hamdulillah! Een mooie aanwinst die in sha Allah enkel zal toenemen. Het feit dat veel studenten door deze ludieke actie ISA hebben leren kennen en te weten zijn gekomen waar wij werkelijk voor staan, is voor ons nog belangrijker! Wij verwelkomen de nieuwe leden van harte en bedanken zowel onze bestuursleden als actieve leden die dit mogelijk hebben gemaakt. Wij kunnen met trots zeggen dat het een zeer geslaagde jubileumactie was!

Vorig bericht
Start terugkerende cursus ‘Arabisch voor beginners’
Volgend bericht
Sollicitatietraining i.s.m. BoerCroon

Gerelateerde berichten