Back to School: Damessportavond

Op vrijdag 1 februari heeft in de Apollohal het ‘Back To School’ dames sportevenement plaatsgevonden.

Het was een sportieve avond. De avond begon met een gezamenlijke aftrap van het evenement waarna de teams verdeeld werden. De ruim dertig aanwezige dames werden verdeeld onder drie groepen. Deze drie groepen hadden ieder een spelbegeleider die de spelregels uitlegde en er ook voor zorgde dat deze regels werden nageleefd. Er werd onder andere minivoetbal en pingpong gespeeld, gevolgd door een competitief parcours.

Na deze activiteiten werd er een pauze ingelast om Salat al-‘Isha’ te bidden en wat te snacken. In het kader van een sportieve avond bestonden de snacks voornamelijk uit fruit en tomaatjes, maar ook de chocoladereepjes ontbraken natuurlijk niet. Na de korte break werden de sportieve activiteiten hervat. Er werden drie potjes trefbal gespeeld om zo de gymervaring compleet te maken. Tot slot was het tijd voor het eindspel ‘iemand is hem niemand is hem’, waarbij de dames die als laatste overbleven de winnaressen waren van dit evenement.

Al met al was het een zeer geslaagde avond. Het bleek zó goed te klikken tussen de dames dat afscheid nemen moeilijk werd. Omdat het zo gezellig was, is er zelfs een Whatsappgroep ontstaan waarin de nieuwe contacten in sha Allah zullen worden onderhouden. Uiteindelijk gingen de deelnemers met rode gezichten en een voldaan gevoel naar huis.

We kijken terug op een uiterst sportieve, maar ook gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is in sha Allah.

Vorig bericht
Moslim Lifestyle Expo
Volgend bericht
FIFA & Pizza #3

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.