Bridging succes op de VU

Op woensdag 28 juni 2018 vond op het campusplein Bridging Success plaats. De beloofde zon bleef verstopt, maar desondanks was het een geslaagd evenement. Drie inspirerende sprekers vertelden over hoe het thema bridging terug te vinden was in hun loopbaan. Zo begon oud Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing haar verhaal met een quote die haar altijd is bijgebleven. Deze stond geschreven op een gevel van een groen gebouw in Paramaribo: ‘Kennis is belangrijk, maar kennissen nog belangrijker’.

Michiel Jongejan (Manager PR en Pers Concertgebouworkest) vertelde dat hij bridging in zijn werk het beste terugzag in de manier waarop muziek de taalbarrière, tussen de leden van het orkest met meer dan twintig verschillende nationaliteiten, overstijgt.

Ten slotte mochten we genieten van het inspirerende verhaal van VU-Alumnus Sharif Tairie (Dentist for Humanity) die een stichting begon met behulp van de juiste mensen en zijn missie tijdelijk kon voortzetten in Gambia door de juiste persoon tegen te komen.

We hopen dat dit het begin is van een grotere beweging waarin we de brug blijven slaan naar elkaar en we elkaar daarmee vooruit helpen.

bridginig-succes

Vorig bericht
Said Hamdioui benoemd tot Chair Professor op TU Delft
Volgend bericht
Maatschappelijk & religieus succes in het Westen: harmonieus of tegenstrijdig?

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.