Bubbelvoetbal

Op vrijdag 12 april was het weer tijd voor een leuk sportevenement. Deze keer was dit: bubbelvoetbal!

Het was een unieke, dynamische en vooral grappige voetbalervaring die wij met veel plezier mochten beleven. Voetbal is op zich al een geweldige sport, maar bij bubbelvoetbal gaat het er nog leuker aan toe! De enthousiaste deelnemers werden in teams verdeeld, wurmden hun bovenlichaam in een bubbel en gingen de strijd met elkaar aan.

Wat een bubbelvoetbaltoernooi moest voorstellen, veranderde binnen de kortste keren in een vliegtoernooi. De deelnemers gingen elkaar te lijf en als je niet uitkeek, vloog je zo naar de andere kant van de zaal! Er waren meer benen in de lucht dan op de grond. Dit zorgde voor een hilarische en onvergetelijke ervaring.

Tijdens een intensieve wedstrijd is het natuurlijk belangrijk om gehydrateerd te blijven. Daarom hebben wij lekkere en gezonde snacks ontvangen van Albert Heijn Van Limburg Stirumstraat! Tussen de intensieve potjes door was het erg fijn om te kunnen genieten van flesjes water, appels en mandarijnen.

Na het laatste potje brak het spannende moment aan: de bekendmaking van het winnende team! Alle deelnemers hebben geschitterd op het veld, maar uiteindelijk kan er maar één team winnen. Het winnende team mocht een leuke prijs in ontvangst nemen.

Met de prijsuitreiking kwam de geslaagde avond tot een einde. Maar elk einde is een nieuw begin. Er staan nog leuke evenementen op de agenda, dus houd onze pagina zeker in de gaten!

Vorig bericht
USR verkiezingskandidaat Hajer M’tiri
Volgend bericht
Liberalism: The Religion of the Twenty-First Century

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.