De Islamitische Jaaragenda, bestel nu met korting!

Onderstaande actie is afgelopen!

Wellicht zijn jullie al op de hoogte van de Islamitische Jaaragenda die recent is uitgekomen. De Islamitische Jaaragenda is een nieuw project dat door “SIEN Projects” is ontwikkeld. Dit in de hoop de Nederlands Islamitische gemeenschap te voorzien van innovatieve islamitische producten. Met de Islamitische Jaaragenda is er getracht om het Islamitische leven en het wereldse leven bij elkaar te brengen. Zo kan men bijvoorbeeld afspraken inplannen, notities maken, maar ook Islamitische kennis opdoen. Hierbij is gedacht aan de adhkar (smeekbeden), ahadith (overleveringen), maar ook zijn de gebedstijden opgenomen en de Islamitische feestdagen. Zie hier voor meer informatie over de inhoud.

Zowel de leden als ereleden van ISA hebben de mogelijkheid gekregen om de agenda’s tegen een mooie korting van 20% te bestellen. Met deze korting bedraagt de Islamitische Jaaragenda maar liefst €7,95 in plaats van de gebruikelijke €9,95.

Hoe krijg je de korting? Ga naar de website sienprojects.nl en bestel de agenda. Verder hoef je helemaal niets te doen. Er zal automatisch een bedrag van €2,- teruggestort worden op jouw bankrekening.

De agenda’s zullen op bepaalde dagen beschikbaar zijn op de VU, bij bestelling ontvang je nadere informatie daarover.

Vorig bericht
ISA aanwezig bij opening 0D-vleugel
Volgend bericht
Reanimatiecursus voor ISA-leden

Gerelateerde berichten