Docu-avond: These Birds Walk

Op woensdag 5 oktober 2016 was het weer zover. We organiseerden de eerste docu-avond van dit collegejaar. Zowel leden als niet-leden waren welkom. Samen keken we naar de documentaire: These Birds Walk. De documentaire liet ons het verhaal zien van Abdul Sattar Edhi’s stichting. Wij volgden verdwaalde of weggelopen kinderen in Karachi, die verbleven in een opvanghuis van Edhi’s stichting. Gemotiveerd door zijn spirituele zoektocht naar gerechtigheid, openden Edhi en zijn team door de jaren heen diverse kraamafdelingen, mortuaria, weeshuizen, opvangcentra en bejaardentehuizen. Alles stond in het teken van het helpen van de zwakkeren en de behoeftigen in de samenleving. Een ware inspiratiebron voor elk mens!

De documentaire werd onderbroken door een pauze, waarin de bezoekers werden getrakteerd op cupcakes van Fa’s Bakery, Afghaanse cake, heerlijke broodjes kip en natuurlijk popcorn. Hierna was het tijd om de documentaire af te kijken. Om te testen of de bezoekers aandachtig hadden meegekeken, vond er een quiz plaats. Iedereen pakte zijn smartphone en deed ijverig mee. It was a close call, maar uiteindelijk was het een bekende van ons die de prijs mee naar huis mocht nemen, namelijk: Ismail Owusu Acheampim, ons voormalig commissielid

Wij zijn de bezoekers dankbaar voor een leuke en gezellige avond en hopen jullie de volgende keer weer te zien. Tot dan in sha Allah!

DocuAvondA6Online-738x1024.png

Vorig bericht
ISA bouwt waterput in Afghanistan
Volgend bericht
Informatieavond Decentrale Selectie Tandheelkunde & Geneeskunde

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu