Interactieve workshop: effectief studeren!

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseerde de Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) op vrijdag 8 november i.s.m eFaqt een leerzame workshop over effectief leren. Na het zien van de grote belangstelling bij de tweede workshop over effectief studeren was de workshop deze keer niet alleen voor leden, maar ook voor niet-leden toegankelijk.

De dag bestond uit een theoretisch en een praktisch deel. De workshop begon met het theoretische gedeelte waarbij de aanwezigen verschillende tips meekregen over hoe ze zo effectief mogelijk konden leren. Hoe kun je het best je tijd indelen tijdens het leren, wanneer houd je pauze en op welke manier kun je het best herhalen? Al deze vragen kwamen aan bod en werden op een eenvoudige manier uitgelegd.

Hierna gingen wij over op het praktische deel, waarin wij aan de slag gingen met het programma eFaqt. Er werd kort uitgelegd wat eFaqt inhield en waar eFaqt jou bij kan helpen tijdens het studeren. Vervolgens werden de laptops en iPads ingezet en ging iedereen zelf aan de slag met de tool. Vol enthousiasme kwamen de vragen en opmerkingen over de leermethode van eFaqt en studenten zagen het nut van het programma in.

Het was een geslaagde en leerzame dag. Aan alle geïnteresseerden is ook een abonnement bij eFaqt aangeboden met maar liefst 20% korting. Wij hopen dat de tips die zijn meegegeven van nut zullen zijn voor elke student.Flyer_efaqt1

Vorig bericht
Informatiebijeenkomst
Volgend bericht
Depressie, gepieker & el-Weswes III

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.