Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Qur’an: Jouw Metgezel in Isolatietijden

20 april 2020 / 18:45 - 20:45

Gratis
flyer-quran

Over een klein aantal dagen bereikt ons in sha Allah de gezegende maand Ramadan. Een Ramadan, die we dit jaar hoogstwaarschijnlijk anders zullen ervaren dan voorheen. Een Ramadan zonder tarawih-gebeden in de moskee en zonder het verbreken van het vasten bij familie en vrienden. Eenzaamheid en verveling zijn termen die we nu veelal horen in relatie tot de huidige maatregelen omtrent het coronavirus.

Tijdens deze ‘isolatie’, dienen wij als moslims echter te kijken naar de gunsten die deze situatie met zich meebrengt. Laten we juist die gunsten benutten om deze Ramadan nog succesvoller te laten zijn dan de vorige. Daar waar het contact met anderen, de aankomende periode op een laag pitje is gezet, kunnen wij juist die tijd benutten om dichter tot onze Schepper te komen door onze band te versterken met zijn woorden: de Qur’an. In de maand waarin het als leidraad voor de mensen, neergezonden werd.

Tijdens de online seminar op maandag 20 april, zal Mohamed Akkouh ons motiveren en ingaan op praktische zaken die jij deze Ramadan in sha Allah kan toepassen om jouw band met de Qur’an te versterken, opdat we deze band mogen vast houden nog lang nadat de maand Ramadan ons weer heeft verlaten.

Bereid je gezamenlijk met ons voor op deze prachtige maand en meld je snel aan!

flyer-quran

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
20 april 2020
Tijd:
18:45 - 20:45
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Locatie

Online
Nederland

Overige informatie

Wie is welkom?
Iedereen