Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Informatieavond Decentrale Selectie Tandheelkunde & Geneeskunde

12 oktober 2016 / 18:30 - 20:00

Gratis

Zit je op de middelbare school en heb je interesse in de studie Tandheelkunde of Geneeskunde? Of ben je al student maar wil je van opleiding switchen? Dan hebben wij goed nieuws! Op woensdag 12 oktober van 18:30 t/m 20:00 uur organiseren wij een informatieavond voor iedereen die mee gaat doen aan de decentrale selectie. Sinds enkele jaren is de decentrale selectie de voornaamste selectiemethode voor nieuwe studenten. Scholieren van niet-Nederlandse komaf blijken hier vaak meer moeite mee te hebben dan hun medescholieren. Met name het reflecteren op hun handelingen blijkt in de praktijk moeilijk te zijn voor deze scholieren.

De avond zal bestaan uit een overzicht van wat de opleidingen Tandheelkunde en Geneeskunde inhouden en een uitleg over de decentrale selectie (met name het reflecteren). We zullen de punten van de decentrale selectie stapsgewijs doorlopen, waarbij er voldoende ruimte is voor vragen over Tandheelkunde, Geneeskunde en de decentrale selectieprocedure.

Deze informatieavond wordt verzorgd door drs. Sharif Tairie, afgestudeerd als tandarts aan ACTA en momenteel student Geneeskunde aan het VUmc.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze informatieavond. Voor de meest recente eisen van de decentrale selectieprocedure kun je hier en hier terecht.

informatieavond-decentrale-selectie-tandheelkunde-geneeskunde

Gegevens

Datum:
12 oktober 2016
Tijd:
18:30 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Organisator

Overige informatie

Lokaal
HG-14A00

Locatie

Nederland + Google Maps