Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Informatieavond Decentrale Selectie Tandheelkunde & Geneeskunde

10 december 2018 / 17:30 - 21:00

Gratis
informatieavond-decentrale-selectie-tandheelkunde-geneeskunde-isa

Heb jij altijd al geneeskunde of tandheelkunde willen studeren? Maak jij je zorgen om de selectieprocedure? Wil je weten welke procedure voor jou het gunstigst is en hoe je jouw kansen vergroot om binnen te komen?
Op maandag 10 december 2018 van 17:30 tot 21:00 organiseren wij een informatieavond die in het teken staat van de decentrale selectie voor de studies geneeskunde en tandheelkunde. Deze informatieavond is bedoeld voor middelbare scholieren, studenten, ouders en alle andere geïnteresseerden.

Sinds een aantal jaren mogen universiteiten zelf hun studenten uitkiezen op basis van door hen opgestelde criteria: onderwijsprestaties, extracurriculaire activiteiten, een motivatiebrief of juist een kennistoets. Elke procedure heeft een andere focus. Op deze avond zullen we verschillende selectieprocedures bespreken van drie verschillende universiteiten: Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht.

Een aantal van onze bestuursleden en commissieleden – zelf studenten geneeskunde en tandheelkunde – zullen vertellen over hun eigen selectieprocedure. Daarnaast doen drie speciale gasten, namelijk Sulayman el Mathari, Ouafa Dahri en Sharif Tairie, een woordje over hun weg tot de toelating! Hoe is het hen gelukt om binnen te komen? Hoe ervaren zij de studie tot nu toe? Zijn er alternatieve manieren om binnen te komen? Hierover meer op maandag 10 december! Iedereen is welkom!

informatieavond-decentrale-selectie-tandheelkunde-geneeskunde-isa

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
10 december 2018
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Overige informatie

ISA Academy
HG-04A00
Wie is welkom?
Iedereen

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam – Hoofdgebouw
De Boelelaan 1105
Amsterdam, 1081HV Nederland
+ Google Maps