Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Diversity Dinner

18 april 2019 / 16:00 - 22:00

Ben jij op zoek naar een baan of stage? Op donderdag 18 april organiseert Young Global People de vierde editie van Diversity Dinner die plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Het diversiteitsdiner van het jaar waarop je in een informele, maar kwalitatieve setting in contact komt met 20 topwerkgevers. Het doel? Een match! Volg tevens de Prep-session voorafgaand aan het diner, luister naar inspirerende sprekers en netwerk tijdens de borrel met alle deelnemende organisaties.

Voor wie
Cultureel diverse kandidaten met een HBO/WO studie en net afgestudeerden die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of een baan en middels dit diner graag op een informele wijze in gesprek willen komen met managers en recruiters van topbedrijven.

De ontmoetingen tijdens het Diversity Dinner zullen misschien de start zijn van je droomcarrière. Wat is er dan belangrijker dan het achterlaten van een onvergetelijke indruk bij de op het Diversity Dinner aanwezige werkgevers? Niets toch? Met de “Diversity Dinner Prep-session” zorgen wij ervoor dat je ontspannen, voorbereid en zelfverzekerd in gesprek kan gaan met misschien wel jouw nieuwe werkgever. ​​

Aanmelden & selectie
Interesse? Schrijf je dan voor 15 maart in via www.diversitydinner.nl. Per organisatie is er slechts plek voor 8 kandidaten. De selectie vindt plaats door Young Global People (YGP) en wordt gedaan op basis van het CV en het vastgestelde kandidaat profiel per werkgever.

Gegevens

Datum:
18 april 2019
Tijd:
16:00 - 22:00
Bekijk de site van Evenement
Menu