Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Docu-avond: Human Flow

5 juli 2019 / 17:15 - 21:30

€5,00

De vluchtelingencrisis is een realiteit. Meer dan 65 miljoen mensen zijn sinds 2013 genoodzaakt hun thuisland te verlaten. Op allerlei manieren worden we ermee geconfronteerd. Soms met wrede politieke uitspraken over het vluchtelingenbeleid of via nieuwe vrienden of klasgenoten die zelf vluchteling zijn geweest. Hoe groot is de crisis eigenlijk en wat voor effect heeft het op de rest van de wereld? Zal onze wereldwijde samenleving bestaan uit angst, isolatie en eigenbelang of kiezen we voor een weg van openheid, vrijheid en respect voor de mensheid?

Kom samen met ons de documentaire Human Flow bekijken, die deze vraag onderzoekt door 23 verschillende landen te bezoeken. De film volgt een ketting van dringende menselijke verhalen die zich over de hele wereld uitstrekt en is een schreeuwende boodschap naar de gehele mensheid: wend je gezicht niet af.

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 juli 2019
Tijd:
17:15 - 21:30
Kosten:
€5,00
Evenement Tags:

Overige informatie

ISA Academy
HG-02A33
Wie is welkom?
Iedereen
Niet-leden
€5,-
Leden
€2,-
Donateurs
€0,-
Deurprijs
€5,-

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam – Hoofdgebouw
De Boelelaan 1105
Amsterdam, 1081HV Nederland
+ Google Maps