Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Virtual Evenement
  • Dit evenement is voorbij.

Eenheid binnen de Ummah: Overstijgen van eigen belangen

19 juli 2020 / 18:45 - 20:45

Virtual Virtual Evenement
€5
flyer-eenheid-binnen-de-ummah

Nederland telt naar schatting ruim 1 miljoen moslims. Om eigen belangen opzij te zetten en te handelen uit gemeenschappelijk belang is eenheid een essentieel onderdeel. Want alleen als jij je onderdeel voelt van een grotere groep kun jij je talenten en capaciteiten inzetten ten dienste van deze groep.

Maar hoe wordt eenheid precies gedefinieerd vanuit onze religie? En is het een voorwaarde dat we het op alle vlakken met elkaar eens zijn of is er binnen die eenheid ruimte voor diversiteit? Wat leert de Islam ons over tolerantie en hoe kunnen we dit toepassen om theologische en culturele verschillen te overbruggen, strevend naar een sterkere gemeenschap binnen Nederlandse context.

Tijdens dit evenement zullen we stilstaan bij al deze vragen en ons verdiepen in de islamitische kijk op eenheid.

Wil jij meer leren over de ruimte voor verschillen binnen de Islam waar Allah ﷻ ons mee begunstigd heeft en het belang van eenheid? Meld je dan snel aan!

flyer-eenheid-binnen-de-ummah

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
19 juli 2020
Tijd:
18:45 - 20:45
Kosten:
€5
Evenement Tags:

Overige informatie

Wie is welkom?
Iedereen
Niet-leden
€5,-
Leden
€2,-
Donateurs
€0,-
Menu