Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Virtual Evenement
  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond: Decentrale selectie Geneeskunde & Tandheelkunde

11 december 2020 / 17:45 - 21:15

Virtual Virtual Evenement
Gratis
decentrale-selectie-geneeskunde-tandheelkunde

Heb jij altijd al geneeskunde of tandheelkunde willen studeren? Maak jij je zorgen om de selectieprocedure? Wil je weten welke procedure voor jou het gunstigst is en hoe je jouw kansen vergroot om binnen te komen?

Op vrijdag 11 december 2020 van 17:45 tot 21:15 organiseren wij een informatieavond die in het teken staat van de decentrale selectie voor de studies geneeskunde en tandheelkunde. Deze informatieavond is bedoeld voor middelbare scholieren, studenten, ouders en alle andere geïnteresseerden.

Sinds een aantal jaren mogen universiteiten zelf hun studenten uitkiezen op basis van door hen opgestelde criteria: onderwijsprestaties, extracurriculaire activiteiten, een motivatiebrief of juist een kennistoets. Elke procedure heeft een andere focus. Op deze avond zullen we verschillende selectieprocedures bespreken van drie verschillende universiteiten: Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Een aantal van onze bestuursleden en commissieleden – zelf studenten geneeskunde en tandheelkunde – zullen vertellen over hun eigen selectieprocedure. Hoe is het hen gelukt om toegelaten te worden tot de studie? Zijn er alternatieve manieren om binnen te komen? Hoe hebben zij de studie ervaren? Daarnaast zullen er twee speciale gasten aanwezig zijn, namelijk Sulayman el Mathari en Sharif Tairie. Sulayman zal een woordje doen over zijn weg tot de toelichting en Sharif Tairie zal zijn ervaringen delen over het werkveld. Hierover meer op vrijdag 11 december. Iedereen is welkom! Meld je dus snel aan!decentrale-selectie-geneeskunde-tandheelkunde

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
11 december 2020
Tijd:
17:45 - 21:15
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Overige informatie

Wie is welkom?
Iedereen
Niet-leden
€0,-
Leden
€0,-
Donateurs
€0,-
Menu