Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Virtual Evenement
  • Dit evenement is voorbij.

Islam & Mental Health

29 mei 2021 / 15:00 - 16:00

Virtual Virtual Evenement
€1,00
islamic_mental_health_flyer_vierkant

Hoe gaat het nu echt met je?
In een sessie met psychosociaal counselor Ai Lien Djie gaan we in gesprek over mentale gezondheid en hoe we dit onderwerp kunnen benaderen vanuit islamitisch perspectief.

Ai Lien is een ervaren psychologe en zag het afgelopen jaar meer studenten haar praktijk binnenlopen. Mentale gezondheid is een thema dat het afgelopen jaar de nodige aandacht heeft gekregen vanwege de pandemie. Het was een jaar waarin velen eenzaamheid hebben gevoeld en meer stress hebben gekend omdat de wereld op slot ging. Maar het was ook een jaar waarin er meer aandacht kwam voor mentale gezondheid en we inzagen dat iedereen zijn ups en downs heeft.

Op zaterdag 29 mei in een sessie van ongeveer een uur leert Ai Lien Djie ons wat onze Din (ons geloof) ons leert met betrekking tot het omgaan met tegenslagen en geeft ze ons de nodige handvaten.

islamic_mental_health_flyer_vierkant

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
29 mei 2021
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€1,00
Evenement Tags:

Overige informatie

Wie is welkom?
Iedereen
Niet-leden
€1,-
Leden
€1,-
Donateurs
€0,-