Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jubileumdiner – ISA bestaat 10 jaar!

9 december 2019 / 17:00 - 22:00

€25
jubileumdiner-isa-10-jaar

Dit collegejaar bestaat ISA alweer 10 jaar! De afgelopen jaren hebben we verschillende mooie momenten meegemaakt en tegenslagen doorstaan, waar we hebben enorm veel van hebben mogen leren en ontzettend van zijn gegroeid. Om hier stil bij te staan en de successen te vieren, zullen wij op maandag 9 december een groot jubileumdiner organiseren voor alle leden en betrokkenen die in de afgelopen 10 jaar grote bijdrages hebben geleverd aan het bewerkstelligen van onze doelen.

ISA is sinds 2009 een actieve organisatie die zich in en rond Amsterdam bezighoudt met het bevorderen van de participatie en binding van (moslim)studenten aan de instellingen voor het hoger onderwijs. Met een variatie aan academische lezingen, gezelligheidsactiviteiten en cursussen hebben we getracht te werken aan de sociale binding tussen onze leden en hun academische en religieuze ontwikkeling. Daarnaast hebben we onszelf door het aannemen van een proactieve houding weten te mengen in verschillende besluitvormingsprocessen. Hierdoor hebben we de belangen van (moslim)studenten goed weten te behartigen.

De avond zal een mooie gelegenheid zijn om andere leden en betrokkenen van ISA te leren kennen. Een avond waar verschillende sprekers aan bod zullen komen, waaronder twee van de oprichters van ISA! Door middel van een panelgesprek zullen we met verschillende sprekers stil staan bij de rol die de (moslim)student speelt in de samenleving. Wat je verder kan verwachten is een hoop gezelligheid en uiteraard een heerlijk 3-gangendiner. We kijken uit naar een mooie avond met jullie!

Wil jij deel uitmaken van deze viering? Meld je dan tijdig aan! VOL = VOL

jubileumdiner-isa-10-jaar

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
9 december 2019
Tijd:
17:00 - 22:00
Kosten:
€25
Evenement Tags:

Locatie

The Maxima Ballroom – De Koning
Isolatorweg 29
Amsterdam, 1014 AS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Overige informatie

Wie is welkom?
Iedereen
Niet-leden
€25,-
Leden
€20,-
Donateurs
€0,-
Deurprijs
€30,-
Menu