Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ladies Eve: Be Ambitious!

13 maart 2020 / 18:15 - 21:00

€5,00
ladies-eve-be-ambitious

Als we kijken naar onze islamitische geschiedenis komen we een groot aantal vrouwen tegen die op meerdere vlakken ambitieus waren. Zij kunnen in meerdere aspecten als rolmodel fungeren voor de generaties die na hen komen. Dit waren vrouwen die in het wereldse leven succesvol waren en aan wie Allah subhanahu wa ta’ala tevens het paradijs heeft beloofd.

Khadija en Aicha (moge Allah tevreden over hen zijn) zijn het levende bewijs geweest dat vrouwen zowel in het wereldse leven succesvol kunnen zijn, als de tevredenheid van Allah kunnen nastreven.

Tijdens de Ladies Eve: Be Ambitious! zullen twee spreeksters vertellen hoe zij hun academische kwaliteiten inzetten om Allah’s tevredenheid te behalen. Dit doen zij niet enkel door de talenten die Allah hen heeft gegeven te benutten, maar ook door hun islamitische identiteit uit te dragen in een niet-religieuze omgeving.

Zij zullen onder andere ingaan op de verwachtingen van de maatschappij en de mensen om hen heen. Daarnaast zullen ze ingaan op de balans tussen enerzijds de eigen ontwikkeling op religieus vlak en anderzijds het nastreven van een carrière.

Dit evenement is tevens het perfecte moment om te leren hoe je je netwerkvaardigheden kunt optimaliseren. Netwerken wordt vaak ervaren als iets engs, terwijl dit niet per se het geval hoeft te zijn. Door de informele sfeer is dit de perfecte gelegenheid om op een laagdrempelige manier te leren hoe je dit onder de knie kunt krijgen.

ladies-eve-be-ambitious

Dit evenement is alleen voor onze leden en donateurs. Nog geen lid?

Gegevens

Datum:
13 maart 2020
Tijd:
18:15 - 21:00
Kosten:
€5,00
Evenement Tags:

Overige informatie

Wie is welkom?
Leden en donateurs van ISA
Leden
€5,-
Donateurs
€0,-

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam – Hoofdgebouw
De Boelelaan 1105
Amsterdam, 1081HV Nederland
+ Google Maps