Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ladies Talk: Hijab & Modesty

12 juni 2020 / 18:30 - 20:30

€3,00
ladies-talk-hijab-modesty

Zoals jullie weten organiseert ISA meermaals per jaar de Ladies Eve: een avond om te ontstressen, nieuwe vriendschappen te sluiten en om te genieten van elkaars gezelschap. Tijdens deze avonden was er echter vaak behoefte aan meer diepgang en meer onderlinge connectie.

Daarom introduceren we een nieuw concept: Ladies Talk! Tijdens de Ladies Talk staat het gesprek centraal. Elke Ladies Talk zal rondom één specifiek thema draaien, waarbij we geprikkeld worden om hier bewuster over na te denken en door middel van elkaars ervaringen elkaar te motiveren om dichter bij Allah te komen.

Op vrijdag 12 juni zullen we aftrappen met de allereerste editie van de Ladies Talk, met als thema: Hijab & Modesty. Haya’ (modesty) is een essentieel element binnen ons geloof. Hoe geven wij hier invulling aan en hoe doen andere meiden dit? Lijkt het je ook mooi om de ervaringen van andere meiden te horen rondom hun weg richting haya’? Samen zullen we vragen behandelen over eigen persoonlijke ervaringen, ervaringen met andere moslims, en met niet-moslims. Ook als je de hijab (nog) niet draagt, ben je van harte welkom om je ervaringen en gedachten hierover te delen. Wil je ook van elkaar leren en elkaar versterken opdat we allemaal sterker in onze schoenen durven te staan? Meld je dan aan voor onze allereerste online Ladies Talk!

*Let op: Het gebruik van je camera is tijdens de Ladies Talk verplicht!

ladies-talk-hijab-modesty

Dit evenement is alleen voor onze leden en donateurs. Nog geen lid?

Gegevens

Datum:
12 juni 2020
Tijd:
18:30 - 20:30
Kosten:
€3,00
Evenement Tags:

Overige informatie

Wie is welkom?
Leden en donateurs van ISA
Leden
€3,-
Donateurs
€0,-