Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Virtual Evenement
  • Dit evenement is voorbij.

Ramadan Reflectie: Reflectie op een unieke Ramadan

26 juni 2020 / 18:45 - 20:45

Virtual Virtual Evenement
Gratis
flyer-rfl

Voor de aanvang van Ramadan hebben wij een event gehouden waarin het doel was om ons voor te bereiden op Ramadan. Tijdens dit evenement werd er ingezoomd op onze band met de Qur’an. In dit 2e aaneensluitende event zullen wij reflecteren op deze maand.

De maand Ramadan was dit jaar voor iedereen anders dan gebruikelijk vanwege de coronamaatregelen. Hoe heeft men dit ervaren en wat zijn de leringen die wij kunnen trekken uit deze bijzondere maand? Naast een reflectiemoment willen wij jullie praktische handvatten bieden om de goede gewoontes die je hebt opgebouwd gedurende Ramadan voort te zetten op weg naar ons uiteindelijke doel, de tevredenheid van onze Schepper.
Consequent blijven kan namelijk zorgen voor langdurige verbeteringen en veranderingen. Om ons hieraan te herinneren en dit vorm te geven in ons leven willen wij samen met jou stil staan bij deze belangrijke onderwerpen. Ook als je niet aanwezig was bij het vorige evenement ben je toch van harte welkom om je Iman weer een boost te geven!

Wil jij ook een leerzame avond tegemoet gaan? Meld je dan snel aan!

flyer-rfl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
26 juni 2020
Tijd:
18:45 - 20:45
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Overige informatie

Wie is welkom?
Iedereen
Menu