Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ramadan Prep: Ladies Only

19 april 2019 / 11:45 - 17:00

€4

Wil jij dit jaar meer uit de maand Ramadan halen dan voorgaande jaren? Maar loop je nu al te stressen hoe je al jouw huiswerk en tentamens kunt combineren met het vasten en aanbidden? Vaak verliezen wij onszelf in de dagelijkse sleur van onze andere bezigheden, waardoor we terugkijken op de heilige maand met een dubbel gevoel. Het gevoel dat je meer had kunnen bereiken; dit kan voorkomen worden door je van te voren goed voor te bereiden. Dit kan lastig zijn, want waar begin je nou?

Hier gaan we het over hebben op vrijdag 19 april tijdens de Ramadan Prep. Wij zullen deze dag gezamenlijk voorbereidingen treffen met als doel een strak en persoonlijk plan te maken waar iedereen een houvast in kan vinden voor tijdens Ramadan. Eerst zal een gastspreker haar kennis met ons delen door in te gaan op de vraag hoe je jouw tijd in deze maand het beste kunt managen. Vervolgens gaan we in teams hiermee aan de slag. Het doel is om met zijn allen gemotiveerd, geïnspireerd en met een duidelijk plan Ramadan in te gaan!

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
19 april 2019
Tijd:
11:45 - 17:00
Kosten:
€4
Evenement Tags:

Organisator

ISA
Website:
https://www.svisa.nl

Overige informatie

Lokaal
Studentend0k
Wie is welkom?
Leden en donateurs van ISA
Leden
€4,-
Donateurs
€0,-

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam – Hoofdgebouw
De Boelelaan 1105
Amsterdam, 1081HV Nederland
+ Google Maps
Menu