Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ultimate Jumping | Ladies Only

20 december 2019 / 17:00 - 19:00

€6
Als student raken we naarmate de tijd verstrijkt zo erg verzeild in de dagelijkse routine van ons schoolleven, dat we nauwelijks stilstaan bij hoeveel we bewegen. En wanneer we er wel bewust van zijn, is het vaak alsnog moeilijk om er tijd voor te vinden. Sport is niet enkel goed voor je lichaam, maar ook voor je brein. Het brengt dus positiviteit met zich mee, doordat je zowel sociaal als fysiek bezig bent.Stel je eens voor: een sport waarbij je flink kunt bewegen zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen. Je wordt snel, dynamisch en alert, enkel door te springen. Het springen op een trampoline bezorgt je een adrenaline boost en het gevoel van gewichtloosheid. Ook is springen uitermate goed voor de mentale en emotionele gezondheid, omdat het de symptomen van stress verzacht en je energie verhoogt. Combineer het springen met sport en je krijgt Ultimate Jumping: sport van een hoger niveau.Tijdens dit springevenement worden de deelnemers verdeeld onder verschillende teams. Er zijn verschillende, kleine wedstrijden waar de teams uitgedaagd worden om hun jumpskills te kunnen laten zien. Denk hierbij aan trefbal, basketbal en een evenwichtsspel, waarbij je probeert de ander van een balk af te duwen. In drie rondes gaan de teams de strijd aan tegen elkaar. Op deze manier maken de teams kennis met elk spel.
Nadat de wedstrijden volbracht zijn, krijgen de deelnemers de tijd om lekker vrij te springen en is de gehele ruimte tot hun beschikking.Wil jij uit je dak gaan, de schoolstress eruit springen of gewoon weer eens kind zijn op de trampoline?
Dan ben je op vrijdag 20 december welkom bij het sportevenement waar in teamverband competitieve spelletjes gespeeld worden op de trampoline.
Wacht dus niet langer en meld je nu aan!

 

Dit evenement is alleen voor onze leden en donateurs. Nog geen lid?

Gegevens

Datum:
20 december 2019
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
€6
Evenement Tags:

Overige informatie

Wie is welkom?
Iedereen
Niet-leden
€6,-
Leden
€4,-
Donateurs
€0,-

Locatie

I-Jump
IJdoornlaan 1001
Amsterdam, 1035MZ Nederland
+ Google Maps
Menu