Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Studiereis Zuid-Marokko 2016

27 maart 2016 - 10 april 2016

Onze studiereis naar Marokko vorig collegejaar was met recht UNIEK te noemen! Daarom kondigen wij voor dit collegejaar opnieuw een studiereis naar Marokko aan. Dit jaar wordt het nóg spannender; we hebben namelijk een compleet reisprogramma voor jullie gemaakt in Zuid-Marokko!

Marokko is meer dan een vakantieland. Behalve dat het land een opkomende economische en militaire macht is in Afrika, heeft het ook veel te bieden op het gebied van kunst, wetenschap, cultuur en spiritualiteit. De Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) organiseert daarom i.s.m. Fondation Hassan II pour les Marocains Résidant à l’Étranger deze exclusieve studiereis! Het hoofddoel is om die andere kanten van Marokko te ontdekken en zal enkel toegankelijk zijn voor gemotiveerde leden.

Om je een glimp te geven van de reis dit collegejaar: we gaan in sha Allah een onvergetelijke tour maken, beginnend in de koningsstad Marrakech. We zullen hartelijk en gastvrij ontvangen worden door een professionele gids (die ons de hele studiereis vergezelt) en vertegenwoordiger van Fondation Hassan II. Dan beginnen we aan onze reis waarin we meer dan 1000 kilometer rondom het Atlasgebergte in het midden en zuiden van Marokko zullen afleggen. Hierbij passeren we de steden als Ouarzazate, El Kelaâ Mgouna, Tinghir, Merzouga, en de prachtige woestijn. Daarna gaan we richting het noorden van de Atlas bij Azrou om vervolgens weer te eindigen in Marrakech. Een complete reis inclusief woestijntochten op kamelen en adembenemende wandelingen door de bergen. Een levensreis die je simpelweg niet mag missen!

Deze studiereis is van zondag 27 maart t/m zondag 10 april (twee volle weken) en is volledig verzorgd voor slechts €650,-. Dit is inclusief vliegtickets, vervoer gedurende de hele studiereis, verblijf in hotels, ontbijt, lunch, diner, bezoeken aan musea en andere culturele activiteiten. Er zijn maximaal 25 plekken beschikbaar. Wil je mee? Meld je dan vóór zondag 6 december aan via het onderstaande aanmeldformulier. Hoe sneller je je aanmeldt, des te meer kans je maakt. Uit de aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt op basis van de motivatie. De geselecteerde studenten krijgen van ons bericht. Hou alvast zondag 27 december vrij in jouw agenda voor de uitgebreide voorlichtingsbijeenkomst. Ook jouw ouders zijn hierbij welkom!

Periode: zondag 27 maart t/m zondag 10 april (15 dagen)
Prijs: €650,-
Reispakket: vliegtickets, vervoer gedurende de hele studiereis, verblijf in hotels, ontbijt, lunch, diner, professionele gids, bezoeken aan musea en andere culturele activiteiten
Stedenbezoek: Marrakech, Ourika, Oukaimeden, Ouarzazate, Aït Ben Haddou, El Kelaâ Mgouna, Boumalen Dades, Tinghir, Merzouga, Errachidia, Khénifra, Ouzoud
Aanmelden: vóór zondag 6 december
Voorlichtingsbijeenkomst: zondag 27 december (exacte tijdstip volgt nog)

Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken!

Flyer_Studiereis_ZM

Gegevens

Begin:
27 maart 2016
Einde:
10 april 2016
Evenement Categorie:

Organisator