Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Regels rondom het Vasten in de Maliki Wetschool

18 april 2020 / 08:00 - 12:00

€50
fiqh-van-het-vasten

Streef jij er elk jaar weer naar om alles uit de komende maand Ramadan te halen, maar lukt het door gebrek aan tijd en motivatie toch niet helemaal zoals je je het van te voren had voorgesteld? Wanneer je goed voorbereid bent, helpt het niet alleen om gemotiveerd te raken, maar ook om die motivatie vast te houden gedurende de hele periode van de Ramadan.

Om deze reden hebben wij een intensief seminar opgezet, bestaande uit twee dagdelen, dat ons kan voorbereiden op de meest spirituele maand van het jaar. Alle regels en wetten rondom het vasten zullen systematisch en gestructureerd behandeld worden. Wat zijn de verplichtingen omtrent het vasten? Aan welke voorwaarden moet je voldoen? Welke zaken verbreken het vasten? Hoe kun je bepaalde overtredingen rechttrekken? Kortom, we behandelen de fiqh van het vasten van A tot Z volgens de Maliki wetschool. Het volgen van een wetschool biedt houvast en consistentie in de wijze waarop wij de Goddelijke wetten en regels implementeren in ons dagelijkse leven. In tijden van Shaykh Google en fake news is het hebben van een duidelijke leidraad geen overbodige luxe. Aan de hand van de rijke traditie binnen de Maliki wetschool kunnen wij de Profetische leiding volgen en de Sunnah praktiseren in ons leven.

Bereid je samen met ons voor op de maand Ramadan en meld je aan!

fiqh-van-het-vasten

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
18 april 2020
Tijd:
08:00 - 12:00
Kosten:
€50
Evenement Tags:

Locatie

Online
Nederland

Overige informatie

Niet-leden
€50,-
Leden
€15,-
Donateurs
€5,-
Menu