FIFA & Pizza #2

Vrijdag 30 november was het weer zover: de tweede editie van FIFA & Pizza. In ontmoetingscentrum Amira begon het evenement klokslag zes uur. We trapten de avond niet af met voetbal, maar met een indrukwekkende recitatie van Surah al-Hadid. Daarna was het dan tijd voor de poulefase. Maar liefst zestien deelnemers, verspreid over vier poules van vier personen, namen deel aan het toernooi. Voor sommigen werd algauw duidelijk dat ze de volgende ronde zouden bereiken. Zo won de ene bijvoorbeeld met een stand van 0-8. Voor anderen waren de wedstrijden een stuk spannender. Zo eindigden sommige wedstrijden met een stand van 1-0. In de tussentijd konden de aanwezigen genieten van heerlijke pizza’s kip, shoarma, tonijn en pepperoni.

Na de poulefase was het tijd voor een lezing van Umair Bantvawala. Hij vertelde ons een verhaal uit het leven van de Profeet ‘Isa عليه السلام, waarin een waardevolle les naar voren kwam over de aard van het wereldse leven, namelijk: houd hetgeen uit het wereldse niet vast met je hart, maar met je hand.

Toen de mooie lezing afgelopen was, gingen we over naar de kwartfinales, de halve finales en uiteindelijk: de finale.
Tijdens deze spannende wedstrijd werd na elk doelpunt al snel een gelijkmaker gescoord. Desondanks werd de winnende doelpunt gemaakt in de verlenging, waarna de eindstand 3-2 werd. Onze winnaar, Abdulmohaimen Amer, werd gekroond met een mooie EA-pet en kreeg maar liefst vier kaartjes voor de Moslim Lifestyle Expo. Het was wederom een succesvolle editie van FIFA & Pizza!

Vorig bericht
Ladies Eve: Have a Break, Have an ISA Night #3
Volgend bericht
Informatieavond Tandheelkunde & Geneeskunde

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.