FIFA & Pizza #3

Vrijdag 15 februari vond de derde editie van FIFA & Pizza plaats. Bij de inloop stonden wat snacks en drinken klaar, maar de deelnemers kozen ervoor om nog snel te gaan oefenen op de Playstation. De aftrap vond plaats om zes uur in Ontmoetingscentrum Amira in Amsterdam-West. Voordat we van start gingen, vond er een prachtige recitatie plaats uit Surah al-Hujurat.

Daarna begonnen we met de poulefase. Na de poulefase gingen er acht deelnemers door naar de kwartfinales. Maar voordat we daaraan begonnen, was het tijd voor een lezing van Mohamed Koraichi. Alle broeders luisterden aandachtig naar de lezing, waarin broederschap centraal stond. Na de lezing hadden we allemaal een ander idee over wat broederschap nou precies inhoudt; een waardevolle les die door iedereen wordt meegenomen.

Na de inspirerende lezing gingen we over naar de kwartfinales, de halve finale en ten slotte de finale. Het was een zenuwslopende finale met als eindstand 3-1. Soufyan Bchiri, die tweede werd bij de eerste editie van FIFA & Pizza, trok aan het langste eind. Hij had wat recht te zetten na een eerder verloren finale en dat heeft hij gedaan. Soufyan mag zichzelf de nieuwe FIFA-koning noemen en kreeg een gratis kaartje voor ons evenement Studeren & Trouwen dat op vrijdag 22 februari plaatsvond.

De derde editie van FIFA & Pizza was een avond om niet te vergeten. Een avond vol met wijze lessen, broederliefde en gezelligheid, al-hamdulillah.

Vorig bericht
Back to School: Damessportavond
Volgend bericht
Studeren & Trouwen?

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.