Halal-frituur eind 2012 gerealiseerd op de VU

De Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) heeft goed nieuws voor jullie! Nadat ISA constateerde dat de bereidingswijze van de halal-snacks door Eurest in de kantine van het VU-hoofdgebouw niet volgens de islamitische richtlijnen verliep, heeft ISA bij Eurest aan de bel getrokken. ISA en Eurest zijn vervolgens in gesprek gegaan om dit probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen. De VU heeft hierbij volledige medewerking verleend om samen met Eurest te kijken naar de mogelijkheden in de keuken van het hoofdgebouw en naar de meest geschikte locatie voor een extra frituur, zodat de halal-snacks apart kunnen worden gebakken.

Dankzij de constructieve houding van Eurest en de bereidwilligheid van de VU, die het belang van een aparte halal-frituur in het hoofdgebouw onderstreept, is op zo een kort mogelijke termijn een duurzame oplossing gerealiseerd waar iedereen tevreden over is. De verwachting is dat aan het eind van 2012 de aparte halal-frituur gerealiseerd zal zijn in de kantine van het VU-hoofdgebouw. Deze halal-frituur zal door Eurest gebruikt worden om enkel en alleen halal-snacks te frituren.
Het bestuur van ISA is dan ook – samen met haar achterban – zeer tevreden over zowel het proces als de uitkomst. Wij willen Eurest bedanken voor hun pro-actieve en constructieve houding, alsook de VU voor de medewerking.

Vorig bericht
Sollicitatietraining Advocatuur i.s.m. Loyens & Loeff
Volgend bericht
Tajwid en Hifz al-Qur’an lessen

Gerelateerde berichten