Informatieavond

Op maandag 10 november vond onze informatiebijeenkomst plaats; een mogelijkheid om onze (nieuwe) leden te onmoeten en ze te verwelkomen. We hebben onze visie en missie verduidelijkt, teruggeblikt op inmiddels gerealiseerde activiteiten en gesproken over onze toekomstige plannen. Ook is het bestuur naar voren geroepen om zich persoonlijk voor te stellen aan het publiek.

Het was een gezellige en vooral leerzame avond voor iedereen. De visie en missie werd in een passievolle, maar beknopte lezing weergegeven. Er was voldoende ruimte voor vragen en eigen initiatief. Én tijdens de pauze lagen er lekkere Turkse hapjes klaar. Een lid van onze studentenvereniging zei over de avond:

“Ik heb erg veel geleerd over ISA. Dingen die ik al wel had gehoord, maar nog niet zozeer realiseerde. Vooral het belang van een sterke Islamitische studentenvereniging heeft me nog nooit zo duidelijk voor de ogen gestaan als nu. De evenementen die werden en worden georganiseerd dragen bij aan een progressieve samenleving. Dit is iets wat mij, als moslima die productief wil zijn voor de maatschappij, zeer aansprak.”

infoavond

flyer-informatieavond

Vorig bericht
Bootcamp (Ladies Only)
Volgend bericht
Het Kalifaatschap vanuit politiek-historisch perspectief

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.