ISA aanwezig bij opening 0D-vleugel

De Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) was op dinsdag 27 november aanwezig bij de feestelijke opening van de 0D-vleugel in het hoofdgebouw van de VU. De rector magnificus, Lex Bouter, de directeur van de Dienst Studentenzaken (DSZ), Erna Klein Ikkink, en de directeur van de Facilitaire Campus Organisatie (FCO), Josja van der Veer, hebben voorafgaand aan de opening in mooie speeches het belang van de 0D-gang en haar voordelen uitgelegd.

De 0D-vleugel is een huisvesting van studentenorganisaties die niet bij een faculteit horen. ISA behoort tot één van deze studentenverenigingen en heeft het voorrecht om gebruik te maken van deze vleugel. De vleugel bestaat uit diverse kleine en middelgrote vergaderkamers voor besturen en commissies. Er zijn ook flexibele werkplekken die deels voorzien zijn van vaste computers en er is toegang tot het gebruik van telefoonaansluitingen. Verder heeft ISA haar eigen postvak voor inkomende post en een opbergkast waar eigendommen in worden bewaard.

Het bestuur is tevreden met deze huisvesting en maakt wekelijks gebruik van de faciliteiten. De flex-ruimtes worden niet alleen gebruikt voor bestuursvergaderingen, maar zijn ook geschikt om bijvoorbeeld contactpersonen te ontvangen. Met het delen van deze ruimte geloven wij erin dat het contact met andere studentenverenigingen sneller wordt gelegd en dat het bestuur van ISA een gezellige en leerzame studententijd tegemoet gaat, wat de afgelopen weken aardig is gelukt!

Vorig bericht
ISA ontvangt Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch
Volgend bericht
De Islamitische Jaaragenda, bestel nu met korting!

Gerelateerde berichten