ISA-BBQ 2011-2012!

Op zondag 17 juni 2012 was het dan zo ver. De ISA-BBQ vond plaats. De barbeque was een dag waar veel gezellige moslimstudenten elkaar hebben leren kennen. De diversiteit onder de bbq-gangers was breed; zo waren er Nederlandse, Dominicaanse, Turkse, Marokkaanse, Libanese en Egyptische studenten aanwezig. Na het opzetten van de tenten en het klaarleggen van de kleedjes kwamen de meeste deelnemers al aanlopen. Het was een zwaar genot voor de smaakpapillen; wat is er toch heerlijk gebarbecued! Er waren ruim voldoende koteletten – een dikke vette pluim voor degenen die deze hebben gemarineerd – gehakt en worstjes aanwezig. Ook de salades zagen er lekker uit en smaakten net zo. De vegetariërs en veganisten werden niet vergeten: ook zij hadden een ruime keus uit lekkere vega-burgers en -worstjes.

De eerste portie vlees was nog niet gaar of de meiden die vanuit de VU kwamen fietsen, arriveerden. Nu was iedereen gesetteld – op een aantal meiden na die later aanschoven – en werd het al gauw gezellig. Na het eten werd er verse muntthee gezet voor de geïnteresseerden die wilden uitbuiken en lekker verder wilden kletsen en socializen. De andere meiden besloten om de benen te strekken. Sommigen verdwenen dan ook op de fiets of skeelers het bos in. De heren besloten, na twee uur lang lekker te hebben gebarbecued, te gaan voetballen. Dat heeft ze goed gedaan; zo kon het vlees enigszins zakken.

Er werd flink gespeeld met ballen, tennisrackets, badminton en nog veel meer. Alomvattend kan gezegd worden dat het een zeer geslaagde dag was met mooi weer. Ook de gekozen plek verdient de nodige credits, want het Amsterdamse bos was een uitstekende plek om de ISA-BBQ te houden. De conclusie bij zowel de heren als de dames was dan ook eenduidig: voor herhaling vatbaar!

Het bestuur van ISA wil iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan deze heerlijke dag van plezier en gezelligheid. Moge Allah de Verhevene deze mensen belonen met het beste op deze wereld en het hiernamaals.

flyer-ledenbarbecue

Vorig bericht
Opiniestuk in Folia Magazine omtrent stilteruimtes
Volgend bericht
Sollicitatietraining Advocatuur i.s.m. Loyens & Loeff

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.