ISA-bestuursleden krijgen een verwendag!

Onlangs heeft ISA een dagje uit voor de vrouwelijke bestuursleden georganiseerd dat in het teken stond van verwennerij en sereniteit. We zochten de rust op tussen de weilanden in Overijssel. Na een lange en avontuurlijke reis, waarbij treinreizigers ons drie keer heen en weer zagen hollen op zoek naar de juiste wagon van de trein die halverwege losgekoppeld zou worden, uit de ‘bus’ te zijn gezet, omdat we met teveel waren voor het busje dat slechts 8 passagiers toe kon laten en vervolgens via verschillende GPS-systemen op doodlopende wegen te zijn gestrand, kwamen we eindelijk in een dorpje terecht waar de tijd haast stil leek te staan. Hier werden de hardwerkende bestuursleden van ISA verwend door middel van verschillende arrangementen zoals massages, gezichtsbehandelingen, stoomcabines, jacuzzi, pedicures, manicures en infrarood sauna’s in Wellnesshoeve Butterfly. Met alleen onze vrouwelijke bestuursleden als gasten, ervoeren we exclusieve en persoonlijke aandacht, uitstekende service en optimale privacy. Het was een ware weldaad voor lichaam en geest.

Lekkere hapjes en thee maakten het genot compleet. Er werden diepzinnige gesprekken gevoerd in het huiselijke en knusse Wellnesshoeve Butterfly en er werd heel wat afgelachen tijdens de sfeervolle treinreis heen en terug langs prachtig landschap.

Vanuit het station liepen we naar het wellnesscentrum dat zich bevindt in een boerderij die inmiddels 100 jaar oud is. Maar dat was niet het enige monument dat we hebben gezien. We liepen langs verschillende monumentale kerkjes in een pittoreske setting en genoten van alle oer-Hollandse indrukken, zoals boeren in klompen. Ook bezochten we de dorpsmarkt waar een bijzondere woudvruchtenthee werd gekocht voor enkele gemiste bestuursleden die helaas niet mee konden. Om het compleet te maken, gingen alle bestuursleden op de foto met de joviale marktkoopman en natuurlijk met een ISA-hoodie erbij die door twee bestuursleden enthousiast werd vastgehouden.

We hebben er enorm van genoten. Het was een dag vol verwennerij. Bedankt Wellnesshoeve Butterfly!

Vorig bericht
Gratis workshop: leer effectief studeren!
Volgend bericht
ISA ontvangt Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch

Gerelateerde berichten