ISA eindigt 3e Futsal toernooi!

Op zondag 27 december 2012 werd het jaarlijkse Futsal toernooi van de vereniging Studenten Sport Amsterdam (SSA) in het Universum sportcentrum georganiseerd. 24 studentenverenigingen van Amsterdam mochten hieraan deelnemen. Een afvaardiging van ISA-leden, FC ISA gedoopt, speelde dit jaar ook mee!

De voorronde verliep spannend. De eerste twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Dit bleek echter slechts een warming up te zijn voor FC ISA, want hierna kwamen de mannen al snel op gang en wonnen de daaropvolgende wedstrijden moeiteloos. FC ISA kwalificeerde zich samen met zeven andere teams voor de kwartfinale. Het werd een spannende deelronde, toch kon FC ISA zich verzekeren van een plekje in de halve finale! In de halve finale moesten de penalty’s vanwege een gelijkspel het verlossende eindoordeel geven. FC ISA eindigde uiteindelijk op de derde plek.

Al met al was het een waanzinnig spannend toernooi. Wij kunnen zeggen dat wij erg trots zijn op de mannen van FC ISA vanwege het behalen van een welverdiende derde plek! Vanaf nu zullen we elk jaar aanwezig zijn en hopen we volgend jaar de beker in ontvangst te mogen nemen. Een goede eerste indruk hebben we in ieder geval alvast kunnen achterlaten. Winnaarsbeker, ‘we shall take you next year deo volente!’

zaaltoernooi met ISA

Vorig bericht
Reanimatiecursus voor ISA-leden
Volgend bericht
Vanaf nu halal-snacks op de VU!

Gerelateerde berichten

Menu