ISA eindigt in kwartfinale Futsal toernooi!

Ook dit jaar was ons sportieve team FC ISA één van de strijdende teams van het jaarlijkse Futsal toernooi van de vereniging Studenten Sport Amsterdam (SSA). Het toernooi vond plaats op maandag 30 december 2013 in het Universum sportcentrum. Het was weer een gezellige en sportieve dag met 20 deelnemende teams.

FC ISA werd in de B-poule ingedeeld en eindigde moeiteloos als eerste van de poule met een doelsaldo van +6 en drie gewonnen wedstrijden. Na de poulefase te hebben gedomineerd, kregen onze jongens meer tegenstand in de eerste wedstrijd van de knock-outfase. Na een spannende partij was er geen winnaar naar voren gekomen. Dit betekende dat de wedstrijd beslist moest worden met penalty’s. Helaas verloren zij deze zenuwslopende penaltyreeks en strandden zo in de kwartfinales.

Toch zijn wij trots op onze jongens, nadat ze zo hard hebben gestreden, en zullen we ze blijven toejuichen. De mannen van FC ISA zullen hun trainingen hervatten en zichzelf klaarstomen voor volgend jaar. Dan zullen wij er weer alles aan doen om de beker te bemachtigen!

Vorig bericht
Interview studenten.net met commissievoorzitter M&A
Volgend bericht
Bouw nieuwe gebedsruimte op VU gestart!

Gerelateerde berichten