ISA is partnervereniging van ASVA Studentenunie

Met veel genoegen delen wij met jullie het nieuws dat ISA sinds 14 augustus 2020 een partnervereniging is van ASVA!

ASVA zet zich al meer dan 70 jaar in voor studenten die zich medeverantwoordelijk voelen voor hun opleiding en onderwijsinstelling en het beste uit zichzelf willen halen tijdens hun studietijd. Voor deze studenten wil ASVA een klimaat faciliteren die de student daadwerkelijk in staat stelt onderdeel uit te maken van een inspirerende gemeenschap. Hier dragen wij als ISA natuurlijk graag aan bij.

In samenwerking met landelijke studentenorganisaties lobbyt ASVA voor betaalbaar en kwalitatief goed onderwijs. Daarnaast zit ASVA aan tafel met onderwijsinstellingen om verbeterpunten op de agenda te zetten. Het streven hierbij is om alle Amsterdamse studenten te vertegenwoordigen. Graag ondersteunen wij ASVA in deze belangenbehartigende positie door de brug te slaan naar de Amsterdamse moslimstudenten, zodat ook hun stem gehoord wordt.

Dit zullen we doen tijdens de Algemene Leden Vergaderingen en de zes-wekelijkse StudentenVerenigingen Overleggen (SVO’s). Samen met de andere aangesloten partijen zullen we spreken over relevante thematiek en onze visie daarop delen.

Naast de belangenbehartigende voordelen die deze samenwerking brengt, genieten onze leden nu ook van korting op een lidmaatschap bij ASVA. Als ASVA-lid krijg je toegang tot verschillende faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan gratis rechtshulp wanneer je in bezwaar wil tegen een negatief BSA. Kijk voor meer info hierover op: www.asva.nl.

We vragen Allah deze samenwerking te zegenen en het een middel te laten zijn om de belangen van de Amsterdamse moslimstudenten nóg beter te kunnen behartigen.

Vorig bericht
Column – Never Forget Srebrenica.
Volgend bericht
Zomer Barbecue & kano-middag

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.