ISA op het Nationaal Islam Congres 2012!

Op zondag 8 april vond het veelbelovende Nationaal IslamCongres 2012 (NIC) plaats. Natuurlijk was de Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) aanwezig bij dit evenement! Het NIC 2012 beloofde een prachtige dag te worden met veel inspirerende sprekers, prachtige lezingen, een islambeurs, een boekenmarkt, islamdebatten en nog veel meer.

ISA heeft zich ervoor ingezet dat zowel haar leden alsook de overige studenten konden genieten van deze mooie dag. Daarom boden wij onze trouwe leden en de studenten kaartjes aan voor het NIC 2012 met een aantrekkelijke korting. In plaats van €22,50,- aan de deur, konden ISA-leden de kaartjes bij ons krijgen voor €17,50 en overige studenten (niet-leden) voor €18,50. 

Bovendien had ISA ook een informatiestand op het NIC die druk bezocht werd. Wij vonden het een leuke, informatieve en vooral een gezellige dag. Wij hebben ook gesproken met Shaykh Said Ragaeh, de speciale gastspreker van het NIC 2012. Deze was zeer positief over ISA en gaf aan in de toekomst zeker een samenwerking met ISA aan te willen gaan.

Ook is ons bestuurslid Ismael El Hami op de foto gegaan met Shaykh Said Ragaeh, toen deze langs onze informatiestand kwam om ISA een riem onder het hart te steken. Wij danken de Shakyh hiervoor en hopen hem gauw te mogen verwelkomen!

Vorig bericht
Depressie, gepieker & el-Weswes II
Volgend bericht
ISA op het benefiet van Maroc Relief

Gerelateerde berichten