ISA op VU-bachelorvoorlichtingsdag

Op zaterdag 8 februari 2014 heeft de Vrije Universiteit Amsterdam de tweejaarlijkse bachelorvoorlichtingsdag georganiseerd. Natuurlijk was ook ISA aanwezig om de bezoekers te verwelkomen!

Scholieren die nog twijfelen tussen studies of nog niet zeker zijn aan welke universiteit zij willen studeren, hebben zaterdag kennis kunnen maken met de VU en de door haar aangeboden studies. Ook de bestuursleden van ISA stonden klaar achter een stand om de bezoekers, scholieren en geïnteresseerden op weg te helpen met vragen rondom de opleidingen, de universiteit en onze studentenvereniging. Scholieren en ouders hebben enthousiast gereageerd op het bestaan van een erkende Islamitische studentenvereniging aan de VU. Ook hebben we veel positieve reacties ontvangen op onze sportactiviteiten en de meeloopdagen die wij aan het opzetten zijn voor scholieren en waarmee we in de nabije toekomst zullen starten. 

Tijdens de meeloopdagen mogen aankomende studenten een dagje meelopen met een student aan de VU. Zo krijgen scholieren een idee van hoe een studiedag eruit ziet, wat mooi in het verlengde ligt van de Bachelorvoorlichtingsdag. Bezoekers hebben zich aangemeld voor de meeloopdagen en een aantal heeft zich zelfs direct ingeschreven als lid van ISA voor het volgende collegejaar. We kijken er naar uit de aankomende studenten na de zomer te mogen verwelkomen bij onze activiteiten!

Stand Bachelorvoorlichtingsdag

Vorig bericht
ISA steunt Help Syrië De Winter Door!
Volgend bericht
De onbewuste individualisering van de moslimgemeenschap

Gerelateerde berichten