ISA & SUN vieren ‘Id al-Fitr samen met jullie!

Donderdag 8 juli 2017 kwamen de twee grote vrienden, SUN en ISA, bijeen om de bijzondere ‘Id al-Fitr samen te vieren. Deze viering, waarmee we de vastenmaand Ramadan afsluiten, vond plaats op de Vrije Universiteit Amsterdam.

De avond stond in het teken van verschillende culturen. Hier werd uiting aan gegeven door de diverse hapjes en drankjes. Na de inleiding en de kennismakingsronde werden er gezellige spelletjes gespeeld, waaronder ‘hints’, het ‘koptelefoonspel’ en een ‘quiz met een cultureel tintje’. Vooral bij de hints en het beroemde koptelefoonspel kwam iedereen los! De spellen zorgden voor een warm teamgevoel, hoewel velen elkaar niet kenden. Ook de quiz werd bij de aanwezigen goed ontvangen. Naast de gezelligheid was het ook leerzaam al-hamdulillah. Iedereen deed actief en enthousiast mee. De winnaars van de twee groepen kregen uiteraard een leuk presentje.

Wij vonden het een gezellige en zeer geslaagde ‘Id al-Fitr viering. Wij hopen jullie ook! Wij bedanken eenieder voor zijn/haar aanwezigheid. In sha Allah tot onze volgende ‘Id viering!

Flyer_ISaSUN6.png

Vorig bericht
Webinar: De Positie van de Arabische Taal
Volgend bericht
Bezoek Studenten Boston University

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.