Ladies Eve: Game-Night

Op vrijdag 21 juni heeft alweer de allerlaatste Ladies Eve van dit collegejaar plaats gevonden. Dit keer organiseerden we een Game Night voor alle dames die van uitdaging houden en bereid waren de strijd aan te gaan met andere dames.

De avond bestond uit allemaal verschillende soorten spellen dus aan afwisseling geen gebrek. De avond begon met een met korte ijsbreker: mensen-bingo! Wie is er bang voor muizen? Wie kan er tellen tot tien in het Spaans? Wie kan met haar tong haar neus raken? De persoon die als eerste vier personen wist te vinden die voldeden aan deze eisen, diende zo snel mogelijk “BINGO” te roepen en won het allereerste spel van de avond. Hierna volgde een aantal korte andere spellen waarbij het competitiviteits-gehalte gestaag toenam …

In de pauze kon iedereen bijkomen onder het genot van allerlei lekkernijen, zoals een stromende chocoladefontein en heerlijke cupcakes. Er werd volop gelachen en veel gekletst.

Na de pauze werd de algemene kennis van de deelnemers getest door middel van het bekende Ik hou van Holland-spel. Met een tikkende tijdbom op schoot diende een ieder zo snel mogelijk de vragen te beantwoorden. Het steeds sneller tikken van de bom maakte dat de paniek toenam en sommigen ineens begonnen te stotteren. Degene die de bom in haar handen kreeg als het heel snel achter elkaar tikte, was de pechvogel waarbij de tulp uit de doos schoot.

Ten slotte werd de groep in tweeën gedeeld en speelden we het spel Pictionary. De meesten waren al bekend met dit spel maar uiteraard konden we het niet laten om er een schepje bovenop te doen. Niet alleen dienden de teamgenoten te raden wat er getekend werd, maar daarnaast werd de tekenaar ook nog eens geblinddoekt. Dit maakte het spel nóg moeilijker en de deelnemers nóg fanatieker. Het was een mooie en grappige afsluiting van de reeks spellen die die avond gespeeld waren.

De avond werd afgesloten met een mooie inspiratie-ronde. Een bal werd doorgegeven en de persoon “aan de bal” kreeg de gelegenheid inspirerende woorden met haar zusters te delen. Mooie en praktische adviezen kwamen ter sprake. Zo vertelde iemand hoe je je assertief kunt opstellen tijdens een sollicitatieprocedure en een ander weer hoe de hijab-dragende zusters tijdens de warme zomerdagen hun bedekking als dawah kunnen inzetten.

Na ontzettend wijze woorden kwam de avond helaas toch echt tot een eind. Het was onwijs gezellig en veel zusters hebben elkaar op deze avond leren kennen.
In sha Allah zullen er volgend collegejaar nog meer van dit soort gezellige avonden plaatsvinden!

 

Vorig bericht
FIFA & Pizza #4
Volgend bericht
Nabeschouwing Docu-avond: Human Flow

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.