Ladies Eve: Have a Break, Have an ISA Night #1

Als jouw huis in brand stond en al jouw dierbaren veilig waren, wat zou je dan willen redden? Heftige vraag vind je niet? Nou, het antwoord is toch iets minder heftig: mijn telefoon en oplader. Een combinatie van serieuze en grappige vragen zijn vrijdag 23 februari 2018 gesteld aan de bezoeksters van de Ladies Eve.

We begonnen de late middag met vragen, zoals: “als je een superkracht zou hebben, welke zou dat zijn?” en “welke dag zou je nog een keer willen ervaren?” We hebben elkaar hierdoor beter leren kennen, wat leidde tot een enorm gezellige sfeer die de hele avond in de lucht hing en voor kaakpijn heeft gezorgd. Geen zorgen, de kaakpijn kwam niet van vechten, maar van de slappe lach. Daarna begon de spelletjesronde. Het bord en de stiften waren het eerste slachtoffer. Gekke figuren werden getekend tijdens het eerste spel, pictionary. Lintjes konden gewonnen worden bij het raden van de tekeningen, of beter gezegd: krabbels en lijntjes. Nadat we hadden geconstateerd dat de stiften en het bord bezweken onder de aanval van de vuurnatie, staakten we het spel voor een pauze. Tijdens de pauze was er tijd om even een goed gesprek te voeren met alle aanwezigen, waardoor nieuwe vriendschappen zijn ontstaan en leuke verhalen zijn gedeeld.

Maar er viel nog iets te winnen die avond, dus gingen we snel door met de tweede spelronde. Deze keer waren de deelnemers het slachtoffer. Het volume van de halal muziek, tijdens het spel schreeuwlelijk, stond zo hoog dat een aantal meiden afgeleid raakten. Maar ze herpakten zich snel, aangezien er een prijs op het spel stond. Het ging er hard aan toe, lintjes werden aan een stuk door gewonnen. De finale brak aan. Vier deelneemsters namen het tegen elkaar op. Het spande erom, maar uiteindelijk is de winnaar er met een echte ISA chocoladereep ervandoor gegaan. Als troost kregen de bezoeksters een kleine ISA chocoladereep mee. Eén van de chocoladerepen bevatte een gouden ticket, welke gratis toegang biedt aan twee personen voor onze volgende Ladies Eve!

LadiesEve_A6_Online.jpg

Vorig bericht
In gesprek met moslimstudenten op de UvA
Volgend bericht
A conversation between students & dr. Khalid Hajji

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.