Ladies Eve: Have a Break, Have an ISA Night #2

Na de talloze deadlines en tentamens was het eindelijk weer tijd voor wat ontspanning. Op woensdag 18 april 2018 stond er weer een ISA Ladies Eve op de planning! Een avond vol nieuwe en blije gezichten, heerlijk eten, spelletjes en lachen, heel veel lachen.

De avond begon met een mooie Qur’anrecitatie en daarna werd overgegaan op een interactieve voorstelronde. Het eerste spel kon daarna snel beginnen: een Kahoot quiz. Vragen als ‘aan welke goede daad zul je het meest hebben na je dood?’ en ‘hoeveel maanden besteden vrouwen in hun leven aan het uitzoeken van kleding?’ werden gesteld. Iedereen voelde de druk om binnen de tijd op het juiste antwoord te drukken. Het werd een echte kop aan kop race, maar er kon maar één de winnaar zijn en dat was Nima Elmi! Na de inspanning van de quiz moest er weer bijgetankt worden. De heerlijke broodjes kip van Marhaba stonden klaar voor ons om opgegeten te worden, maar ook loempia’s, koekjes en chips! Tijdens de pauze werd er volop bijgepraat en was het ook even bijkomen van de spannende quiz.

Vervolgens werden we in teams verdeeld, zodat we met de echte teamspellen aan de slag konden gaan. We begonnen met het spel ‘hints’. Dit ging de meeste mensen goed af. Daarna werd kennis, kunde en concentratie goed op de proef gesteld door het Rebusspel. Je hoorde de hersenen kraken en de frustraties werden luidkeels geuit. Bij het volgende spel was het muisstil, omdat de teamleden een lange zin of tongbreker fluisterend moesten doorvertellen van de ene naar het andere teamlid. De laatste persoon moest de zin exact uitspreken. Hoe langer de zinnen werden, hoe meer punten je kon verdienen. Dus je snapt dan natuurlijk wel wat voor spanning dit teweeg heeft gebracht. Als troostprijs kreeg iedereen lekkere ijs met chocolade- of karamelsaus en m&m’s! De avond werd afgesloten met heerlijke muntthee en verschillende soorten cake. Kortom: een heerlijke avond vol gezelligheid!

flyer-ladies-eve-2.jpg

Vorig bericht
Facebook: A Place to Come Together
Volgend bericht
FIFA & Pizza #1

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.