Ladies’ Eve 2012: Meidenfeest ‘Id al-Adha

De Ladies’ Eve was wederom een geslaagde avond. Er werd gedanst, volop gegeten en er was sfeer alom. We luidden de avond in met verschillende stands, waar je bij binnenkomst, na een kopje thee of koffie gepaard met allerlei zoetigheid, langs kon gaan. Zo kon je verschillende Islamitische boekjes kopen bij onze stand, info opvragen over ISA of de Islamitische Jaaragenda mét ISA-korting kopen. Ook was er een visagiste, een kalligraaf en kon je henna laten zetten door enkele creatieve ISA-leden.

Anasheedband Assafaa bracht iedereen samen op de dansvloer. Door het gevoel van privacy werd er volop gedanst door iedereen. De dresscode werd ook zeker aan voldaan; de feestgangers zagen er stuk voor stuk daverend uit.

Er waren overheerlijke culinaire hapjes die tentoon werden gesteld in een welgemaakt buffet. Na het opscheppen, kon iedereen nogmaals zijn bord vullen en nogmaals genieten van verschillende exotische hapjes.

Hoewel we nagenoeg vol zaten, waren er nog allerlei heerlijke toetjes. Er was onder andere naast verscheidene koekjes, (cup)cakes en bonbons, een prachtige taart die speciaal voor ISA gemaakt was ter ere van de Ladies’ Eve.
Nadat we ook daarvan hadden gesmuld, was het weer tijd om te dansen. Zelfs de Indische, Hindoestaanse en Turkse dans bleef niet uit!

Vervolgens was het tijd om een quiz te doen. De quiz bestond uit vragen over ‘Id al-Adha en vragen over ISA, met als hoofdprijs een heerlijke ontspanningsmassage van maar liefst 60 minuten lang! Bij een fout antwoord moest je verplicht een solodansje opvoeren! Hierdoor waren de meiden wat huiverig, maar desondanks hebben we gezamenlijk gelachen om soloacts!

Voordat de meiden het door hadden, was het alweer tien uur, waarop het bestuur wijselijk besloot het feest vanwege extreme gezelligheid nog één uurtje langer door te laten gaan. Toen de meiden tenslotte met tegenzin afscheid namen, lieten we het gastenboek rondgaan.

Een feestje om niet te vergeten! Meisjes, moge Allah swt jullie belonen! Love ya all! -x-
Chaymae R.

ISA bedankt al haar bezoekers voor wederom een geweldige ervaring en verwelkomt jullie graag op onze eerstvolgende activiteit. Ook bedanken we onze bestuursleden en actieve leden voor hun onvermoeibare, immense inspanning en voor het opzetten van een zowel Islamitisch verantwoorde als oergezellige avond.

flyer-ladies-eve

 

Vorig bericht
Tajwid en Hifz al-Qur’an lessen
Volgend bericht
Indoor Paintball for Men

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.