Ladies Kicking It! – Zaalvoetbaltoernooi

Ushindi, Pobjeda, Zafer, Fauz, Victoire, Kemenangan en Vitoria werd er door de microfoon geroepen. Dit waren de namen van de teams die op woensdag 9 mei 2018 tegen elkaar streden voor de eerste plaats. De teams waren verdeeld in twee poules. Elk team speelde drie keer, zeven minuten lang, waarna de vier beste teams door mochten naar de halve finale. De wedstrijden werden ondersteund door Saloua en Nesrine van El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding. Zij zorgden ervoor dat de wedstrijden goed verliepen en de regels gevolgd werden.

De dames hielden de spanning erin. Twee teams hadden namelijk evenveel punten, waardoor er nog een beslissende wedstrijd gespeeld moest worden. Deze wedstrijd was erg spannend, want na zeven minuten had er nog steeds niemand gescoord. Dit betekende één ding: het was tijd voor penalty’s. Het winnende team mocht door naar de halve finale. Om de avond sportief en gezond te houden, stond er in de pauze voor iedereen appels en flesjes water klaar.

De twee winnaars van de halve finales gingen door naar de finale. Tijdens alle wedstrijden werd er vanaf de zijkant spontaan, luidkeels en in koor aangemoedigd. Er hing een leuke en gezellige sfeer met veel gelach. Na wat tromgeroffel werd de prijs bekendgemaakt. Het winnende team heeft voor tien personen vrijtickets voor Airsoft gewonnen! Veel meiden vroegen na afloop al wanneer het volgende zaalvoetbaltoernooi voor dames georganiseerd zou worden. Dan weet je al dat het een gezellige en sportieve avond was die je niet zou willen missen!

Zaalvoetbal_A6_Online_v4.jpg

Vorig bericht
FIFA & Pizza #1
Volgend bericht
A letter of admiration to Ms. Maryam Pougetoux / Une lettre d’admiration à Mme Maryam Pougetoux

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.