Ladies Movie Night

Film kijken, ijs eten en kletsen was allemaal mogelijk op ‘Ladies Movie Night’. ISA organiseerde voor al haar actieve leden op 21 april 2013 een interactieve ledenbijeenkomst, om haar actieve leden te bedanken voor inzet bij de afgelopen activiteiten. Iedereen werd hartelijk ontvangen door de bestuursleden van ISA en werd uitgenodigd in de privé bioscoop. De avond begon met een prachtige film, ‘Turtles can fly’. Deze film deed ons stilstaan en liet ons zien hoe men door middel van samenwerken met weinig middelen alles bereikt kan worden. Een film die perfect aansloot met ISA’s initiatief en doelstelling om alle moslim (studenten) te verenigingen en hen een eigen stem te geven.

IMG_20130501_192522Nadat iedereen de laatste tranen had weggepinkt, gaf de voorzitter van ISA een ontroerend maar ook motiverende toespraak. Verder herinnerde zij iedereen aan hoe een vereniging niet kan blijven bestaan zonder diens (actieve) leden. Hoe het voortbestaan van ISA in de handen ligt van haar leden. De actieve leden kregen de vrijheid om zelf nog te reageren en vragen te stellen. Natuurlijk werden er ook nog goodiebags uitgedeeld, vol met lekkernijen. 

Achteraf wandelden we samen langs een rivier door het mooie landschap. Bij ijssalon Venetië aangekomen, kreeg iedereen gratis overheerlijke Italiaanse ijs en konden de dames verder kletsen. De kennismaking die in de bioscoop begon, leidde tot het uitwisselen van elkaars contactgegevens. De avond werd afgesloten met de laatste afscheidsgroeten en beloftes om elkaar weer te ontmoeten. Dank jullie wel voor jullie komst en inzet en we zien jullie graag weer terug op de volgende activiteit!

 

flyer-bios-flyer

Vorig bericht
Tentamenvrije Islamitische feestdagen
Volgend bericht
Seminar Ondernemerschap i.s.m. KvK

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.