Moslim Lifestyle Expo

Zaterdag 22 en zondag 23 december 2018 vond een evenement voor de verandering niet plaats op de Vrije Universiteit Amsterdam, maar op Expo Haarlemmermeer. Vanuit ISA zijn we namelijk betrokken geweest bij de invulling van het programma van de eerste Moslim Lifestyle Expo!

Op beide dagen stonden wij net als vele andere bedrijven en organisaties met onze stand op de beurs. De expobezoekers hebben hier kennis kunnen maken met ISA. Op de beurs was er van alles te doen. Zo waren er stichtingen aanwezig die donaties wilden werven, maar ook een bank en een speelterrein voor kinderen. De commissieleden vanuit ISA hebben er werk van gemaakt om te netwerken met de verschillende organisaties. Natuurlijk was er ook heerlijk eten en drinken aanwezig: van Turks tot aan Surinaams en Marokkaans. Het was een genot voor de maag.

Behalve eten, drinken, netwerken en winkelen, was er tevens de mogelijkheid om verschillende programmaonderdelen te volgen. Zo heeft Azzedine Karrat een workshop tajwid gegeven en Maarten van Elst van Muslim Fit een lezing over gezondheid. Ook was Dar-al-‘Ilm Istituut voor Islamstudies aanwezig en wisten zij middels hun lezingreeksen veel toeschouwers te trekken.

Al met al was er meer dan genoeg te doen!
We blikken terug op een memorabel weekend en vragen Allah ons nog vele andere momenten vol goeds te schenken.

 

 

Vorig bericht
Informatieavond Tandheelkunde & Geneeskunde
Volgend bericht
Back to School: Damessportavond

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.