Steun ons bij de ‘Nacht van de vluchteling’

Opmaak 1

In de nacht van 29 op 30 mei vindt de ‘Nacht van de Vluchteling’ plaats. Deelnemers leggen dan een afstand van 40 kilometer te voet af. Dit staat symbool voor de lange afstanden die oorlogsslachtoffers moeten afleggen, wanneer zij gedwongen moeten vluchten. Het doel van deze nacht is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vluchtelingen en ontheemden in Syrië.

Ook de Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) zal op deze nacht aanwezig zijn, in sha Allah! Onze voormalige bestuursleden Ismael el Hami, Soukaina el Jaouhari, Yassien Ismael, Hamza Akkar, Elsa van de Loo en Mirjam Hafid zullen zich actief inzetten voor dit goede doel. Enkelen van hen zijn actief bij de stichting AmsterdamHelpt, die bestaande hulporganisaties en lopende acties steunt door middel van projecten en ludieke acties. AmsterdamHelpt zal samen met andere stichtingen en organisaties deelnemen onder de overkoepelende groepsnaam ‘De Tweede Generatie’.

Om het streefbedrag bij elkaar te krijgen, hebben zij jullie steun nodig. Steun de deelnemers van de Nacht van de Vluchteling en de vluchtelingen in Syrië door een geldbedrag naar keuze te doneren. Dit kan door een individu of de groep ‘De Tweede Generatie’ te sponsoren. Elke euro is welkom! Bekijk deze link voor meer informatie over het team.

Bij voorbaat dank en moge Allah jullie rijkelijk belonen!

Vorig bericht
“Praktiserend”, en nu?! Toepassing en misvatting
Volgend bericht
Qur’an i.p.v. muziek voor bestuurslid Samya Hafsaoui

Gerelateerde berichten