VU opent nieuwe gebedsruimtes!

Het is zover! Na jaren hard werken aan de realisatie van de nieuwe gebedsruimtes, is de bouw hiervan eindelijk klaar. De bestuursleden van de ISA hebben bloed, zweet en tranen hierin gestopt, maar het resultaat mag er zijn. Een grotere ruimte met dikkere, belijnde tapijten, een hypermodern ventilatiesysteem, een betere geluidsinstallatie en een luxe wasruimte binnenin de gebedsruimte, al-Hamdulillah!

Uiteraard danken wij op de eerste plaats Allah de Verhevene. Daarna willen wij graag de (oud)-bestuursleden van ISA bedanken voor hun inzet en niet te vergeten Wim Haan en alle anderen die geholpen hebben bij de realisatie van deze schitterende ruimte.

De oude gebedsruimtes in de kelder worden per 21 maart gesloten. De nieuwe gebedsruimtes in de D-vleugel van de eerste verdieping van de Vrije Universiteit kunnen per 23 maart worden gebruikt. Wij hopen dat de gebruikers respectvol omgaan met de ruimte en er zuinig op zijn. Wij vragen Allah subhanahu wa ta’ala tot slot deze ruimte en de mensen die er in bidden te zegenen en onze gebeden te accepteren.

Voor de route naar de gebedsruimte, zie www.svisa.nl/gebedsruimtes.

Gebedsruimte

Vorig bericht
Bestuursleden ISA bezoeken “Verlangen naar Mekka”
Volgend bericht
ISA-leden in actie voor Syrië

Gerelateerde berichten