Ontmoeting met UCLA studenten

“Wij willen rolmodellen zien met dezelfde identiteit en principes als wij. We willen aan de jongere generatie laten zien dat je, ondanks dat je niet lijkt op de mainstream, hogerop kunt komen zowel in de academische als professionele carrière én daarbij kunt zijn wie je bent. Sterker nog: religie is ‘the missing link’ in onze seculiere studies.”

Op woensdag 20 juni 2018 kregen we bezoek uit Los Angeles! Vier studenten van UCLA zijn in Nederland voor een uitwisselingsproject waarin ze zich zullen verdiepen in de houding jegens minderheden in Nederland en de maatschappelijke ontwikkelingen omtrent discriminatie. Zij waren benieuwd naar de beleving van moslimstudenten in Nederland en in Amsterdam. Tijd voor een kennismaking met ISA!

“Hoe is de politieke sfeer op de universiteit en in Nederland? Hoe wordt er naar jullie gekeken door de universiteit?” Interessante gesprekken zijn gevoerd. Hele open minded studenten met een kritische blik. Het is een leerzame, maar ook gezellige middag geweest!

ucla

Vorig bericht
Filmavond: ‘Toen Ma naar Mars vertrok’ en ‘Mijn Vader, de Expat’
Volgend bericht
Said Hamdioui benoemd tot Chair Professor op TU Delft

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.