Sollicitatietraining i.s.m. BoerCroon

Vol nieuwsgierigheid keken onze leden uit naar de sollicitatietraining van Boer&Croon. Wie voor de training lage verwachtingen had, kwam bedrogen uit! Het is Boer&Croon gelukt om een kwalitatief goede en inhoudelijk sterke training te verzorgen. Ze zijn erin geslaagd een goed beeld te geven van hoe een sollicitatieprocedure bij zo een gerenommeerd bedrijf als B&C verloopt. Wij hebben als het ware een kijkje achter de schermen mogen nemen.

boer croonDe training startte met een korte introductie over de missie van het bedrijf. Daarna was er gelegenheid voor het nuttigen van een kleine lunch, waarna we een pitch gingen oefenen. Zo een pitch is uitermate belangrijk om zowel je goede als minder goede kanten goed over te brengen op een potentiële werkgever. Daarnaast werd ook de nadruk gelegd op de zogeheten STAR-methode. Deze methode kan gebruikt worden bij een zo goed mogelijke voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

De cases, die elke sollicitant testte op zijn of haar denkvermogen, waren interessant en voegden voor de aanwezigen een nieuwe dimensie toe aan de sollicitatieprocedure. Bovendien werden er goede tips gegeven over hoe je een sollicitatiegesprek in kan stappen en wat de do’s en don’ts zijn tijdens het gesprek. Kortom, een uitermate geslaagde en leerzame training!

SollicitatietrainingBoerCroon

Vorig bericht
Ambachtelijk ijs ter ere van 5-jarig jubileum
Volgend bericht
Ladies’ Eve 2014: Meidenfeest ‘Id al-Adha

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.