Ultimate Jumping | Ladies Only

Vrijdag 20 december was het dan zover. Toen vond het Ladies Only sportevenement Ultimate Jumping plaats. Aan de dames was duidelijk te zien dat ze ernaar uitkeken om al springend zich te ontdoen van alle deadline- en tentamenstress.

De avond werd afgetrapt door het omroepen van de teamindeling; acht groepjes van vijf. Nadat alle teams bijeen geroepen waren door de teamleiders en de teamleden zich aan elkaar hadden voorgesteld, vertrokken alle teams naar de spellen waar ze ingedeeld waren. Er waren in totaal vier spellen: trefbal, air jump, het evenwichtsduel en basketbal.

De drang om te winnen was bij iedereen hoog, vooral omdat de spelleiders hun eigen team goed wisten op te hypen en aan te moedigen. Ondanks het fanatisme stond plezier op de eerste plek en werd er elke keer weer enorm gelachen als er iemand van de evenwichtsbalk afviel.

Het spel airjump is vergelijkbaar met verspringen. De bedoeling is om eenmalig te springen op de trampoline en vervolgens zover mogelijk proberen te eindigen op de foampit, een soort luchtkussen. Eenmaal beland op de foampit was het niet al te makkelijk om er weer uit te klimmen. Bijna iedereen hing half hangend over de foampit om hun teamleden eruit te vissen. Helaas sneuvelden een aantal sokken tijdens de vele reddingspogingen.

Aan het einde van de avond, na intensief met en tegen elkaar te hebben gestreden, kwamen alle aanwezigen een beetje los en werd er meer en meer gesocialized. Er kon helaas geen ultieme winnaar worden uitgeroepen, omdat het bij bijna iedereen gelijkspel was. Dat maakte ons allemaal winnaars en daarmee kwam deze gezellige en sportieve avond ook tot een eind!

Vorig bericht
Ladies Eve: Zelfverdediging
Volgend bericht
Faces of Science Park: Diversity and Inclusion in Science

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.