USR verkiezingskandidaat Yassine Daia

Ons lid, Yassine Daia, streeft ernaar volgend collegejaar plaats te nemen in de Universitaire Studentenraad (USR). Lees hieronder hoe hij zich voor de (moslim)studenten wil inzetten:

as-Salamu ‘alaykum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Beste VU-studenten,

Bij deze wil ik mij graag voorstellen aan jullie. Ik ben Yassine Daia en momenteel tweedejaars geneeskunde student aan de VU. Waarschijnlijk is het jullie niet ontgaan dat er dit jaar verkiezingen zullen worden gehouden voor de Universitaire Studentenraad. De USR komt op voor de belangen van alle studenten aan de VU en opereert op universitair niveau.

Ik wil mij in sha Allah inzetten voor een grotere gebedsruimte op de vrijdagen, waardoor ieder student de kans krijgt om dit gebed bij te wonen. Verder ben ik van mening dat studeren op de VU gemakkelijker moet worden. Dit kan gedaan worden door de faciliteiten te verbeteren. Denk aan langere openingstijden in het weekend, maandelijks afschrijfbaar collegegeld, het digitaliseren van het onderwijs en het studeren in het buitenland vergemakkelijken! Een universiteit waar iedere student het maximale uit zichzelf kan halen, is waar ik naar streef! Stemmen kan vanaf maandag 10 april via www.verkiezingen.vu.nl.

PS: Vergeet niet om een warme wafel (met Nutella) bij ons te komen halen!

Yassine-Daia.jpg

Vorig bericht
Klaar voor Ramadan? – Ladies Iftar
Volgend bericht
Bubbelvoetbal

Gerelateerde berichten

Menu