Vanaf nu halal-snacks op de VU!

Geruime tijd geleden is het ISA-bestuur erachter gekomen dat de ‘halal-snacks’ in de kantine van het hoofdgebouw van de VU, niet volgens de Islamitische richtlijnen werden bereid. ISA trok direct aan de bel, waarna de verkoop van halal-snacks tijdelijk werd stopgezet. De commissie Studentenzaken heeft dit probleem opgepakt en is samen met de VU en Eurest op zoek gegaan naar oplossingen.
Deze samenwerking heeft ISA als zeer positief ervaren. Het uiteindelijke resultaat liegt er dan ook niet om: Eurest heeft een aparte friteuse geïnstalleerd in de kantine van het VU-hoofdgebouw, waarin uitsluitend halal-snacks bereid worden. Deze friteuse is eind januari klaar voor gebruik. Bovendien zijn er drie nieuwe halal-snacks aan het assortiment toegevoegd: ribburger, cheeseburger en frikandelbroodje.
Uiteraard heeft ISA nog een extra voordeel voor haar leden om dit mooie nieuws te vieren. Alle ISA-leden krijgen bij de lancering van het nieuwe assortiment halal-snacks korting op een snack naar keuze! Wil je een kortingsbon ontvangen? Kom dan op maandag 21 of donderdag 31 januari naar onze stand bij de hoofdingang van de VU in de centrale hal!
halalsnacks op de vu

Vorig bericht
ISA eindigt 3e Futsal toernooi!
Volgend bericht
Workshop ‘CV-building, Netwerken & Solliciteren’

Gerelateerde berichten